Съпредседателят на ПП Кирил Петков обяви пред Би Ти Ви.че днес

...
Съпредседателят на ПП Кирил Петков обяви пред Би Ти Ви.че днес
Коментари Харесай

Кирил Петков изуми! Какво каза за Мария Габриел

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков разгласи пред Би Ти Ви.че през днешния ден има изключително събиране.

След вчерашната среща с Мария Габриел, той съобщи, че обединението им не е залостила вратата.
-->
„ Затова не залостих вратата, излизайки от тази среща, аз споделих - желая да поговоря с всичките ни органи. Имаме ясно решение, само че преди да кажем твърдо „ не “ желая да събера всички да мислим дали има различен вид, с изключение на да дадем страната на тройна коалиция, която не имаме вяра, че ще извърши дилемите, които слагаме в нашия проект за България “, изясни Кирил Петков.

„ Ще създадем първо изпълнителен съвет на „ Продължаваме промяната “, след това народен съвет, след това ще създадем съдружен съвет, изясни той. 

Петков изясни, че някои от отговорите на Габриел му харесали:

„ В лицето на Габриел разпознах човек, който беше пристигнал да води същински диалог, а освен да чуе не от нас “, сподели той и добави:

„ Мария Габриел направи нещо друго и това ме зарадва, учуди ме дори. Тя стартира да дава отговор на въпросите ни. Даже с страст, а не проформа. Всички я упрекват, че от 2005-та не била в България, само че може би тъй като не е била в България, има европейско държание “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР